Словото

Разговори на Учителя с ученици

Настоящото издание продължава линията, която започнахме с книгата „Разговори на Учителя с Весела Несторова“. Интересът към този жанр четиво е основателен, тъй като зад интимните и лични разговори се крият общочовешки истини, валидни за всяка една душа. Тези разговори са съпътствани от конкретни правила за живота на неофита, тръгнал в трудния път към себе си. Много може да се пише сега, когато тази част от Словото на Учителя е сравнително нова и непозната – това е, оказва се, една цяла вселена. Но тук ние ще се въздържим, за да оставим пионерския и откривателски дух да работят. Това е поредният узрял плод от градината на Учителя, който чака ние да го вкусим. Когато видим, че е добър за нас, да го посеем в нашите градини, да изчакаме да узрее и да го предложим на нашите приятели, братя, сестри и близки. Те от своя страна да продължат веригата, като предадат нататък този жив импулс – това е повелята на Учителя! Да се хващаме за работа!

* * *

Това електронно издание е доброволческа разработка и не е предназначено за продажба. Други Е-книги на Сдружение „Слънчогледи“ можете да откриете на тази страница.

Поддържаните файлови формати са:
PDF – 
за четене на устройства с голям екран и за отпечатване
MOBI – за четене с Kindle
EPUB – за четене с повечето компютри, таблети, смартфони и четци за е-книги.

Ще сме благодарни на всякакъв тип обратна връзка от вас, особено за открити грешки или идеи за подобряване. Очакваме ви на ebooks@friendsoftherainbow.net

21.09.2021

От съставителите

RazgovoriNaUchiteliaSUchenici.pdf
RazgovoriNaUchiteliaSUchenici.mobi
RazgovoriNaUchiteliaSUchenici.epub

Категории