Словото

Уран в Телец

На 15 май 2018 г. Уран влезе в Телец и ще се движи транзитно в този знак през следващите седем години. Уран (бога на небето) не харесва земния знак Телец, защото това е знака на неговото падение. Телец е земен знак и всичко, което той символизира ще бъде подложено на стрес, напрежение, нестабилност и промени.

Това буквално означава, че всичко, което Уран символизира ще „падне“.

На първо място това е световната финансова система.

Самолетите – повишен риск от катастрофи, аварийни приземявания, в сравнение с предходните седем години!

Някои космически програми ще бъдат „замразени“, ще има неуспешни изстрелвания на космически апарати.

Сривове очакват и глобалния Интернет, вероятно поради претоварване, такива не са изключени и в електропреносните системи.

Науката ще се „приземи“, ще стане все по-зависима от корпорациите и бизнеса.

В изкуството ще се наложат нови тенденции, класическото изкуство ще е в криза. (Продадоха банан залепен на стена за 120 хиляди долара)

Зземетръсните райони очаквам да има силни земетресения над 8-ма степен по скалата на Рихтер и Вулканите ще се активизират.

През ноември 2017 година земетресение с магнитуд 7,3 в провинция Керманшах уби 620 души.

23 януари 2018 г. Мощен трус от 8,2 по Рихтер разтърси южния бряг на Аляска тази сутрин.

Според геолозите Роджър Билхам и Ребека Бендик обаче забавената ротация на Земята може да доведе до два пъти повече земетресения от над 7 по Рихтер през 2018 спрямо предходната година. Пред Business Insider учените обясняват, че когато скоростта на въртене е по-бавна в продължение на няколко години, това води до вид „свиване“ на Екватора, към което тектонските плочи трудно се приспособяват. Затова и между тях се получава по-чест контакт. Ефектите от този контакт вече започват да се чувстват осезаемо. Роджър Билхам прогнозира, че в периода 2018 – 2021 година на Земята ще има по 20 силни земетресения годишно.

На 22 юли три по-силни земетресения бяха регистрирани в Иран само за ден.

2019

26 септември Земетресение с магнитуд 5.8 по скалата на Рихтер разтресе турския мегаполис Истанбул, предизвиквайки паника сред населението,

Земетресението н Албания ноември

През октомври и ноември във Филипините имаше мощни земетресения, които отнеха живота на повече от 30 души

26 май

Учени от Института по геофизика в Париж откриха един от най-големите подводни вулкани, като по този начин идентифицираха източника на загадъчната сеизмична активност, която бе регистрирана през ноември 2018 г. между Мадагаскар и източния африкански бряг, съобщи Лайв сайънс. Вулканът се издига на височина 0,8 км над морското дъно.

2 ноември Изригна най-активният вулкан в Япония

9 декември изригна вулкан в Нова Зеландия

Голямата дилема пред човечеството ще бъде свобода (Уран) или сигурност (Телец). Предвид слабостта на Уран в Телец, хората ще пожертват свободата заради сигурността, но няма да я получат, защото позицията на Уран в Телец е символ на несигурност. Но когато материалното не предоставя сигурността, от която хората се нуждаят, част от тях ще обърнат погледа си нагоре, към звездите!

 

Категории